luni, 24 august 2015

Leapșa cinefilă!

Hello! Acum câteva zile am primit o leapșa de la Audrey de pe The Sagittarius Books Blog, problema e că eu abia azi am ajuns să o fac. Oricum eu sunt foarte aiurită, deci nu e de mirare că deși am primit în trecut diverse tag-uri legate de cărți, filme sau seriale eu nu am ajuns să le fac. Totuși azi am avut ceva timp de pierdut și am zis să încerc măcar pe acesta să-l fac. E destul de drăguț. 

1. Care este eroul vostru favorit?

  Katniss Everdeen, duh! Serios, e tare tipa și mie îmi place foarte mult de ea. În caz că nu v-ați dat seama îmi plac distopiile, deci evident că îmi place și seria Hunger Games.


2. Care este personajul negativ preferat?

  Pamela Lillian Isley aka. Poison Ivy. De ce? Pentru că Batman, pentru că eco-terrorists și pentru că e jucată de Uma Thurman în filmul Batman & Robin.


3. Regizorul favorit?

  Sunt mare mare fan Terminator, deci clar James Cameron. Plus că în protofoliul lui se mai află și Titanic, Avatar, Aliens. A scris și scenariile pentru Rambo: First Blood Part II, True Lies, Terminator Genisys și a scris deja și sequel-ul ce va apărea în 19 mai 2017 și pe cel care va apărea în 29 iunie 2018. Deci încă două noi filme în seria asta.


4. Filmul favorit?

  Terminator 2: Judgment Day (1991). E primul film pe care l-am văzut din seria asta și m-am îndrăgostit de ea în anii 90. Am văzut filmul de peste 70 de ori, nu glumesc. Aveam filmul pe casetă video când eram mică și mă uitam la el aproape în fiecare weekend. Încă știu fiecare replică, încă mă uit la toată seria când am ocazia.


5. Ultimul film văzut?

  Total Recall varianta din 2012, deși mi-a plăcut și aia din 1990(normal că mi-a plăcut era cu Schwarzenegger, plus că tipa rea era jucată de Sharon Stone). M-am uitat aseară pe ProSieben la film, e simpatic. Adică e SF, are acțiune, împușcături, scene de bătaie și joacă Kate Beckinsale în el. (pentru cei care nu știți e tipa din Underworld)




6. Serialul favorit?

   Battlestar Galactica (2004–2009) mi s-a părut genial serialul acesta. Oamenii crează niște roboți numiți Cylon, aceștia se deșteaptă și lansează un atac asupra celor Doisprezece Colonii. Într-o singură zi devastatoare, miliarde de vieți umane sunt curmate de bombe nucleare. 50.000 de supraviețuitori reușesc să scape  în spațiu conduși de către nava de război Colonială, Battlestar Galactica. Am iubit serialul acesta. Adică serios acum un război derulat în spațiu între oameni și cyloni, unde oamenii sunt vânați... cum să nu-mi placă?



7. Franciza favorita?( ex. Jurassic Park)

  Vezi întrebarea nr. 4 plus Rezident evil, seria aceea mișto cu zombie și Milla Jovovich care-i caftește pe toți. În caz că nu știați în 29 ianuarie 2016 apare Resident Evil: The Final Chapter. 



8. Animația favorită? 

   Mulan, pentru că în timp ce alte prințese cântă și dansează în timp ce-l așteaptă pe făt-frumos, tipa asta își taie părul și se înrolează în armata imperială ca să-și salveze tatăl care e chemat la război. Ok, mai cântă și ea că doar e personaj Disney, dar îi bate pe huni de le sună apa în cap, salvează China iar la final rămâne și cu tipul. So, Mulan rocks!


9. Ecranizarea favorită?

Jocurile foamei.  Nu mai explic ce și de ce, cred că e clar. Nu?



10. Actorul/actrița favorită? Grupul de super-eroi favorit?

  Nu am un actor favorit însă la actrițe e egalitate între Scarlett Johansson și Milla Jovovich, iar în ceea ce privește grupul de super-eroi voi alege X-Men.


   Aste au fost întrebările, sper că nu am ratat vreuna. Pe mine mă scuzați am un mic pachet de la libris.ro care trebuie desfăcut, iar cărțile trebuie puse frumos în bibliotecă... asta dacă mai am loc. Revin cu o postare în care o să vă prezint și cărțile ce le-am mai achiziționat sau le-am primit în ultima vreme. 







3 comentarii:

  1. Foarte frumoase raspunsurile si se vede ca iti plac mult "Jocurile foamei" :)) Presupun ca Katniss a reprezentat o sursa de inspiratie pentru Diana, abia acum vad asemanarile dintre cele doua.
    In afara de "Jocurile foamei" nu cred ca mai avem alte preferinte comune in materie de filme, tie vad ca-ti plac mult cele de actiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, m-au inspirat mult Jocurile foamei. :)) Totuși am vrut ca Diane să fie diferită de Katniss și sper că am reușit.

      Ștergere
  2. Heii. Știu că e mai veche postarea, dar îmi place, așa că o preiau și eu. :D

    RăspundețiȘtergere